Адвокатска кантора „Василев и партньори“

  • гр. София, Бул. „Витоша“ № 78, офис 1

Адвокатска кантора „Василев и партньори“ е динамична и ориентирана към бизнеса правна кантора, която предоставя първокласни юридически услуги на местни и чуждестранни корпоративни клиенти. Оказваме съдействие както на вече утвърдени на българския пазар компании, така и на чуждестранни инвеститори, които искат безпрепятствено да стартират и развият дейността си на местно ниво.

Нашият основен фокус е върху юридическото обслужване на проекти с международен елемент в сферата на корпоративното и финансовото право, вещното право, както и съдебното и арбитражно процесуално представителство. Извършваме пълен набор от правни анализи и проверки, правни консултации, абонаментно обслужване, участие в преговори, правна защита и представителство пред съдебни и извънсъдебни органи, държавната администрация и трети лица.


Цветелина Ангелова

София, Адвокатска кантора „Василев и партньори“,
+359 2 851 19 68; +359 879 498 865 Адвокатска кантора „Василев и партньори“, София
Адвокатска кантора „Василев и партньори“ Нов български университет, Магистър по право. Пари-Вал-де-Марн XII, специалност „Европейско и международно право“, Париж, Франция.

Константин Василев

София, Адвокатска кантора „Василев и партньори“,
+359 2 851 19 68; +359 879 498 865 Адвокатска кантора „Василев и партньори“, София
Адвокатска кантора „Василев и партньори“ Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Магистър по право; Гьоте Университет, Институт по право и финанси, Магистър по финансово право, Франкфурт на Майн, Германия