Адвокатска кантора „Аргумент“

  • гр. Пловдив, кв. Беломорски ул. “Пловдив – юг” № 382 К /партера на сградата/

Адвокатска кантора „Аргумент“ обединява професионалния опит на адвокат Кателина Ангелова – Илиева,   сътрудници и стажанти

Стараем се да обърнем необходимото внимание и да изслушаме търпеливо клиентите си. Да ги консултираме подробно по дадения проблем, тъй като често са убедени, че правилата се отнасят само за по-уязвимите, а силните се възползват от тях. В такива ситуации разясняваме на клиентите си съответните правила и процедури за защита на правата и интересите им и съответно ги превеждаме през целия процес.

Към служебните си ангажименти се отнасяме с усърдие и старание. Проявяваме афинитет към детайлите, проучваме обстойно нормативната база и съдебната практика, свързани с казусите на клиентите. Работим в тясно сътрудничество с други адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители, специалисти от счетоводно-финансова, застрахователна, ІТ, уеб, авто-техническа област и др. Всичко гореизброено спомага за по-комплексното и успешно разрешаване на всеки отделен казус.
Сред клиентите си имаме както български, така и чуждестранни физически и юридически лица, които обслужваме съответно на български, английски и руски език.