Адвокатско кантора „ Иванов и Недялков“

  • гр. София, ул. Цар Шишман 17,етаж 2

Адвокатско дружество „ Иванов и Недялков“ е създадено на 15 Юни 2005г. , а с протокол № 19 / 2005г. на Съвета на Софийската адвокатска колегия е вписано и в регистъра на адвокатските дружества.

Ние предлагаме най-висококачествени правни услуги и процесуално представителство на физически и юридически лица в Република България и чужбина.

Постигнатите от нас успехи са основание да твърдим, че сме едни от най-добрите адвокатски кантори предлагащи правни услуги в страната.

Тези успехи са резултат от високата професионална квалификация и моралните качества на нашите адвокати, както и на безрезервната ни отдаденост към проблемите на нашите клиенти.

Девизът на кантората „ Коректност и конфиденциалност „ наложен във времето изисква от нас да приспособим предоставянето на качествени правни услуги към специфичните нужди на всеки клиент, като подбираме и назначаваме най-добрите професионалисти.

Списъкът с клиентите, които ни се довериха, включва както български, така и чуждестранни физически лица, търговски дружества, неправителствени и благотворителни организации с най-разнородна дейност.

Дружеството си партнира с водещи адвокати, адвокатски и консултантски кантори и счетоводни къщи от страната и чужбина, което ни позволява да осигурим за нашите клиенти най-доброто обслужване в защита на техните права и интереси.