Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку”

  • гр. София, Ул. Хан Крум 40, ет. 1, ап. 2

Основано през 2007 г. от Валентина Турку, Анета Стойкова Таджер и Габриел Турку, Адвокатско дружество “ТУРКУ, ТАДЖЕР И ТУРКУ” специализира основно в правото на интелектуалната собственост.

През 2007 г., като още едно доказателство за нашето международно признание, нашата кантора стана партньор на Международната асоциация за борба с фалшифицирането “REACT”, чиито членове са големи мултинационални компании във всички области. Чрез това партньорство, ние предлагаме на членовете на React правни услуги и представителство по всички въпроси, свързани със защитата на права върху интелектуалната собственост.

“ТУРКУ, ТАДЖЕР И ТУРКУ”  редовно организира различни конференции по ключови проблеми в тази сфера, както и теоретични и практически семинари за обучение в борбата с фалшифицирането на митнически и полицейски служители, съдии и други държавни служители с правомощия при защитата на правата на интелектуална собственост.

Освен работата, извършвана в офисите в Румъния, България и Молдова, ние можем да осигурим на нашите клиенти професионална помощ в тази област също така в Каспийския и Балканския регион.

Кантората има опит в областите:


Анета Таджер

София, Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку”,
+359 2 980 86 70; +359 2 985 33 55 Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку”, София
Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку” Софийски университет „Св. Климент Охридски“, 1994 г., магистър по право

Пламена Попова

София, Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку”,
+359 2 980 86 70; +359 2 985 33 55 Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку”, София
Адвокатска кантора “Турку, Таджер и Турку” Софийски университет „Св. Климент Охридски“, 2004 г., магистър по право Доктор по право, 2009