За нас

Принципите определят метода на работа. Професионализмът определя успеха на една задача. А когато търсите адвокат са важни и принципите, и високият и доказан професионализъм.

Колко често ви се е случвало да търсите правна помощ или консултация, без да знаете на кого да се доверите и към кого да се обърнете? Или имате казус, който изисква особен подход? А може би ви предстои важна бизнес сделка, която изисква вещо лице или търсите доказан нотариус за важна имотна сделка? Независимо дали сте в България или някъде по света, всеки един от тези въпроси намира решение.

Advokati.bg работи с доказани адвокатски кантори и нотариуси, които ще ви подпомогнат, консултират и съдействат при вещни, имуществени, наказателни дела, делби, наследствени дела, договори, нотариални сделки, при регистрация или пререгистрация на фирми, сдружения, фондации, промени, прекратяване, актуални състояния, абонаментно правно обслужване на фирми, събиране на вземания и представителство по изпълнителни дела, при проблемите на трудовото и осигурителното право и др.

На страниците на Advokati.bg ще намирате последните правни новини, законодателни и управленски решения, въпроси, свързани с изпълнителната и съдебната власт.

Advokati.bg е бързият и правилен път за решение на Вашите въпроси. Нашите адвокати и нотариуси Ви очакват! Сайтът е част от медийната група на Спортал, към която са сайтовете Sportal.bg, Novini.bg, Profit.bg, Woman.bg, Men.bg, Dete.bg, Broker.bg и др.